°C
zondag 14 juli 2024

Dialoogtafel Elkaar zien

Hillegom/Lisse – In het kader van het Jaar Vol Ontmoeting organiseert WelzijnsKompas een dialoogtafel op 19 juni bij SKOL Lisse. We gaan met elkaar in gesprek en het thema van deze dialoogtafel is Elkaar zien. Iedereen is van harte welkom 14.30 uur tot 16.30 uur bij SKOL Lisse aan de Hannie Schaftlaan 1B Lisse. 

Wil je mee praten over ontmoetingen en eenzaamheid; schuif dan aan bij deze dialoogtafel. Bij mooi weer zitten we heerlijk buiten. Bij slechter weer kunnen we binnen terecht bij SKOL. 

WelzijnsKompas startte oktober vorig jaar een zoektocht naar organisaties/groepen inwoners die een dialoogtafel willen organiseren om ontmoeting en eenzaamheid bespreekbaar te maken. Inmiddels hebben gemeente Lisse, Buurthuis Salvatori, Plein28, bibliotheek Hillegom en Toost Hillegom succesvolle dialoogtafels georganiseerd.

Voor aanmelding of vragen kan er contact gezocht worden met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas c.frenchwelzijnskompas.nl/ 06-45162321

Deelname is gratis. 

Aankomende evenementen

Lees ook: