Met GROENLINKS in gesprek over Openbaar Vervoer

1 min leestijd

Hillegom – Het busvervoer in en rond Hillegom laat momenteel veel te wensen over. Om maar een paar dingen te noemen: de wijk Vossepolder wordt niet bediend door een lijnbus. Ook het Spaarnegasthuis Hoofddorp is slecht bereikbaar en de verbinding met Nieuw Vennep is sinds december jl. ernstig beperkt. Het contract met de huidige busmaatschappij Arriva loopt in december 2022 af. GROENLINKS Hillegom houdt een open fractieoverleg over dit onderwerp.

Lees ook: Huldiging Hillegomse sportkampioenen.

Open fractieoverleg GROENLINKS Hillegom

De provincie is inmiddels gestart met de voorbereiding voor het aanbesteden van de nieuwe concessie. Dat is het moment om verbeteringen aan te dragen bij de provincie. De GROENLINKS raadsfracties in Hillegom, Teylingen en Noordwijk pakken dit gezamenlijk op in overleg met de fractie in de Provinciale Staten. GROENLINKS Hillegom houdt op 13 mei a.s. een open fractieoverleg over dit onderwerp. Daarin gaan we graag met onze inwoners in gesprek om te horen welke wensen en ideeën er leven. Belangstellenden zijn van harte welkom op maandagavond 13 mei om 8 uur in ’t Hof (gemeentehuis). Graag even aanmelden via email: groenlinkshillegom@hotmail.com