°C
woensdag 24 juli 2024

Huldiging Hillegomse sportkampioenen

Hillegom – De gemeente Hillegom organiseert op woensdag 19 juni samen met SportSupport (team Hillegom in Beweging) de huldiging van de Hillegomse sportkampioenen. Hillegom in Beweging reikt twee keer per jaar de Fairplay Bokaal uit aan een jeugdige sporter die zich qua inzet en gedrag positief onderscheidt tijdens het sporten. Het is nog tot en met 6 juni mogelijk om een sportkampioen op te geven voor de bokaal.

Opgeven sportkampioenen

Het is een goed gebruik dat de nadruk wordt gelegd op de jeugdkampioenen. Daarnaast wil de gemeente graag aandacht besteden aan opmerkelijke andere (sport)prestaties:

– senioren teams met opmerkelijke prestaties

– opvallende vrijwilligers binnen de sport(clubs)

– sporttalenten

– jeugdleden die in aanmerking komen voor de Fairplay Bokaal

De spelregels

De Fairplay Bokaal win je niet zomaar. Je moet voldoen aan een zestal spelregels om in aanmerking te komen voor de bokaal.

  • Eerlijk spel
  • Aardig tegen mede- en tegenspelers
  • Helpt waar nodig een ander
  • Ruimt je eigen rommel op
  • Blijft af van de spullen van een ander
  • Bent op tijd voor les, training of wedstrijd

Alle jeugdteams en jeugdige individuele sporters die tussen 27 juni 2018 en 18 juni 2019 een kampioenschap hebben behaald, zijn welkom bij de huldiging. In de tweede week van juni worden de drie nominaties bekend gemaakt.

Wil jij een sportkampioen opgeven of wil je meer informatie over de huldiging? Kijk dan op de website van Hillegom in Beweging.

Aankomende evenementen

Lees ook: