Kindervreugd is weer open

1 min leestijd

Hillegom – Er waren stoelen tekort tijdens de zonnige opening van Speeltuin Kindervreugd. De grote verbouwing en het lenteweer trokken op 30 maart veel bezoekers naar de speeltuin. Kinderen vermaakten zich op de schommel en in de zandbak terwijl de ouders zochten naar een plekje op het nieuwe terras.

Op 30 maart om14.00u opende Wethouder Van Rijn samen met vaste bezoeker Nijs van der Wal het nieuwe verkoophuisje voor snoepjes en koffie en gaf daarmee het startsein voor het speeltuinseizoen.

Lees ook: Nieuwe blokhut Kindervreugd.

Vanaf maandag 1 april is de speeltuin weer iedere werkdag geopend tussen 15.00 en 17.00 uur. Op woensdag en in schoolvakanties vanaf 14.00u. Hiervoor is Kindervreugd altijd op zoek naar vrijwilligers.

Foto’s: Irma Koch