°C
dinsdag 23 juli 2024

Zonnebloem viert 65 jarig jubileum

Foto's gemaakt door:

Op 21 juni 2024 was er een voorstelling van “t HuisTheater” in de Kulturele Raad speciaal voor de Zonnebloem afdeling Hillegom-Beinsdorp i.v.m. het 65 jarig jubileum. Het was een ode aan Annie M.G. Schmidt vol met leuke liedjes, waaronder natuurlijk ook die uit JaZuster-NeeZuster. 

In de zaal werd genoten van de sketches waarin ook de burgemeester en de voorzitter van de Zonnebloem op de hak werden genomen, want dat hoort erbij als je wat te vieren hebt. De voorzitter, Maria Hulsebosch bedankte in de pauze de burgemeester voor zijn warme belangstelling voor de Zonnebloem in al die 10 jaren. Zij overhandigde hem als cadeau een door haar geschilderd portret van de burgemeester en bloemen aan zijn vrouw. De burgemeester zei dat hij genoeg foto’s van zichzelf had, maar dat hij dít nooit eerder had meegemaakt. Als verrassing deed hij namens het college een schenking van € 650 i.v.m. het jubileum van de Zonnebloem. 

De rest van de middag genoot iedereen van de voorstelling met een drankje en na afloop werden de gasten door de chauffeurs van de Zonnebloem tevreden naar huis gebracht.

Aankomende evenementen