°C
woensdag 24 juli 2024

AvondVierdaagse journaal 2022

Foto's gemaakt door:

Hillegom – Het is weer tijd om de wandelschoenen aan te trekken en je voor te bereiden voor de AvondVierDaagse in Hillegom. Dit doe je uiteraard samen met het AvondVierDaagse Journaal.

Van 21 juni t/m 24 juni wordt de jaarlijkse Avond4Daagse gelopen door Hillegom. Jullie kunnen samen met klasgenoten en begeleiders 3 of 5 kilometer lopen. De start en finish zijn op het Henri Dunantplein.

Er komt elke dag een nieuw filmpje op www.avondvierdaagsejournaal.nl. Heb jij een leuk liedje of een speciaal verhaal? Stuur dit op naar redactie@hillegomonline.nl en wie weet kom jij in het Avond4Daagse Journaal!

Aflevering 5 – Dag 4

Aflevering 4 – Dag 3

Aflevering 3 – Dag 2

Aflevering 2 – Dag 1

Winactie

Dit jaar zijn er twee winacties! De stickeractie en een uitdaging. Aan het begin van elke avond kan je een sticker scoren. Ergens halverwege staan wij langs de route om de prijs uit te reiken aan degene die dan langsloopt met een sticker op! Dus helemaal niet moeilijk om mee te doen.

Ook hebben we dit jaar de Uitdaging! Elke avond hebben we een nieuwe uitdaging voor jullie en degene die de uitdaging het best uitvoert, wint een heerlijke prijs van Chocolaterie Pierre! De uitdaging voor dinsdagavond is: ‘Wie heeft de gezondste snack voor tijdens het wandelen?’

Aflevering 1

Aankomende evenementen