°C
zaterdag 13 juli 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerfestival in het Elsbroekpark

6 juli @ 12:00 - 17:00

Op zaterdag 6 juli is er van alles te beleven in het Park Elsbroek tijdens het Zomerfestival. Van 12:00 uur tot 17:00 uur kan je in het park allerlei kraampjes bezoeken, sporten uitproberen, optredens bijwonen of meedoen met workshops op het Doe-plein. Het Zomerfestival is voor alle leeftijden en helemaal gratis. 

Tijdens het Zomerfestival ontdek je wat voor moois Hillegom te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur, sport, bewegen, gezondheid en welzijn. Nieuw dit jaar is ook het Doe-plein waarop je verschillende workshops en activiteiten kan volgen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een les pilates of een workshop Zhineng Qigong, of teken mee met de langste tekening van Hillegom. Om 12:00 uur zal wethouder Maarten Dijkshoorn het festival feestelijk openen. 

Komende zaterdag is een gezellige dag voor jong en oud. Zo kan je je uitleven bij verschillende sporten, zoals bubbel voetbal, suppen en jeu de boules. Én kan je ook dit jaar je weer onderdompelen in kunst uit de Bollenstreek. Ruim 40 kunstenaars uit de regio zijn aanwezig in het park om hun mooiste creaties te exposeren. 

Het Zomerfestival wordt georganiseerd door inwoners, SportSupport/ Hillegom in Beweging, Welzijnskompas, Welzijnskwartier, de Hillegomse Muziekschool, Bollenstreek in Beeld en Healthy Hillegom, met ondersteuning van Fonds1818, Zorg en Zekerheid, J.C. Ruigrok Stichting en Gemeente Hillegom. 

Gegevens

Datum:
6 juli
Tijd:
12:00 - 17:00