°C
dinsdag 23 juli 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feit of Fictie wandeling

10 juli @ 19:00 - 20:00

€5

Tijdens de zomermaanden organiseert Stichting Vrienden van Oud Hillegom weer een aantal interessante wandelingen en fietstochten door Hillegom, waarbij de geschiedenis centraal staat.

We starten op woensdag 10 juli met de vernieuwde Feit of Fictiewandeling. Veronica Handgraaf en Wilbert Koops nemen u weer mee voor een wandeling door het dorp, waarbij zij onderweg allerlei wetenswaardigheden vertellen over het verleden van Hillegom en haar inwoners. Ieder jaar is de wandeling weer anders en worden er nieuwe verhalen verteld. Het is aan de wandelaars om te raden wat feit is en wat fictie. Na afloop is er koffie, thee of fris in gebouw De Vonk, achter de Maartenskerk. Daar worden alle waar- en onwaarheden uit de doeken gedaan. Wie de meeste antwoorden goed heeft ontvangt een oorkonde.

De start van de wandeling is om 19.00 uur bij de Grote Pomp op de Houttuin. Deelname kost € 5,00 inclusief drankje na afloop. Aanmelden voor de wandeling is niet nodig en iedereen is van harte welkom. Bij twijfelachtig weer kunt u op de website www.vriendenvanoudhillegom.nl zien of de activiteit doorgaat.

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
19:00 - 20:00
Kosten:
€5

Locatie

Hoftuin, Grote pomp
Hoofdstraat
Hillegom,
+ Google Maps