°C
dinsdag 23 juli 2024

We hebben een nieuwe website!

Hillegom – Achter de schermen werd er al tijden aan gewerkt en sinds een week is hij live. Daarom mag iedereen het nu weten:

We hebben een nieuwe website!

Sinds Hillegom Online in 2010 het levenslicht zag is er natuurlijk regelmatig iets veranderd aan onze website. Maar in de loop der jaren bleef het lezersaantal groeien en de website wordt steeds vaker bezocht. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar dat betekent ook dat het onderhoud aan de website door onze vrijwilligers eigenlijk niet meer op te brengen is, zowel in tijd als in kennis.

Daarom schoven wij dit voorjaar aan bij DitisABC, die al onze wensen vertaalde in een mooie, professionele nieuwswebsite. Meer ruimte voor onze foto’s, veel aandacht voor jullie ingezonden persberichten en alle evenementen overzichtelijk in de Hillegom Agenda. Wij zijn ontzettend blij met deze grote stap. We lezen ook graag wat jullie ervan vinden. Stuur ons dus gerust een berichtje via redactie@hillegomonline.nl als je ons iets wilt vertellen.

Aankomende evenementen

Lees ook: