°C
dinsdag 23 juli 2024

Raad van Advies bezoekt Adamas

Streek – Woensdag 3 juli bezocht de “Raad van Advies” het Adamas centrum voor leven met en na kanker. “Met elkaar hebben wij genoten van een heerlijke lunch, gemaakt en aangeboden door Carla en Wim Kruyt” verteld Marcia de Groot, coordinator bij Adamas. “Fijn dat de burgemeesters uit de regio Kaagenbraassem, Hillegom en de Haarlemmermeer en de commissaris van de Koning zo’n warm hart hebben voor ons centrum en inzien hoe Adamas de zorg, nu en in de toekomst, kan ontlasten. Wij hebben weer veel van elkaar geleerd en mooie toekomstplannen zijn gemaakt, wordt vervolgd:” aldus de Groot.

vlnr: commissaris van de Koning, Arthur Van Dijk, Voorzitter Adamas Hugo van Luling Burgemeester Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans-Wijdeven, Burgemeester Kaag en Braassem Astrid Heijstee-Bolt, Burgemeester Hillegom, Arie van Erk, Adamas coordinator Marcia de Groot.

Aankomende evenementen

Lees ook: