Nieuws

Midzomer Bierfestival 6 juli 2024

Hillegom – Het is inmiddels een traditie geworden in Hillegom, het jaarlijkse Midzomer Bierfestival bij Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom. Dit jaar is het festival op zaterdag 6 juli 2024 van 13:00 tot 21:00. 

Jaarlijks weten duizenden bierliefhebbers het voorplein van Brouwerij Klein Duimpje te vinden aan de Leidsestraat 170. Er zijn 12 verschillende ambachtelijke bierbrouwers uit het hele land aanwezig en zij nemen hun nieuwste en vertrouwde bieren mee om te laten proeven. Dit onder het genot van een hapje van diverse foodtrucks (nacho’s, loempia’s, ambachtelijke frieten, crêpes, vis, broodjes beenham, saté, broodjes hamburger). Deze editie staan de bands Quite Simple en Seashore Captions op het podium voor de muzikale noot. Wie niet zo van bier houdt, kan terecht bij de stand van WereldWijnen uit Lisse. En uiteraard zijn alle glutenvrije Klein Duimpje bieren, fris en sapjes ook verkrijgbaar op het festival. 

Daarnaast zijn er diverse activiteiten. Zo verzorgt Brouwmaatje, met een winkel voor thuisbrouwbenodigdheden in Boesingheliede, een brouwdemonstratie. Wie daarna gelijk thuis aan de slag wil met de opgedane kennis, kan daarvoor meteen de benodigde spullen aanschaffen. Smederij van de Geijn zal ook aanwezig zijn om onder professionele begeleiding je eigen bieropener te smeden. 

Munten en een festivalglas kunnen vooraf gekocht worden via de website van Klein Duimpje of ter plekke op het festival. 

Blijf op de hoogte

Elke week het laatste nieuws in jouw mailbox

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Back to top button

Adblocker gevonden

Beste gebruiker, Door het gebruik van een Adblocker kan de site mogelijk minder goed werken. Deactiveer het om van alle functionaliteiten gebruikt te kunnen maken.