°C
zaterdag 27 juli 2024

Inzameling voor Kerstkaartenservice Tjarda

Foto: Scouting Tjarda.

Hillegom– Elk jaar bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen ze alle kerstwensen op zaterdag 23 december. De blauwe tonnen om uw kaarten te verzamelen staan vanaf zaterdag 2 december bij de inleveradressen klaar.

Kerstpost met bestemming binnen Hillegom of Beinsdorp kan vanaf zaterdag 2 december tot en met vrijdag 22 december 16.00 uur worden ingeleverd bij: Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2; The Read Shop, Hoofdstraat 85; Plus Supermarkt, Palet 4.

Voor deze bezorgservice vraagt Tjarda een bijdrage van 0,50 euro per kaart. Bij het inleveren van de kaarten kunt u alleen contant betalen. Voor een snelle afhandeling kunt u de kaarten verpakken in een plastic tas met een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer en daarin het gepaste geld. De opbrengst van deze actie is volledig voor de scoutingvereniging Tjarda. Daarmee kunnen zij in het komende jaar weer leuke dingen organiseren.

Als het voor u niet mogelijk is om bij één van deze winkels langs te gaan, kunt u ook een afspraak maken om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met de kerstkaartactie via telefoon 06-30194877 of per email via kerstkaarten@tjardahillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: