°C
dinsdag 23 juli 2024

Senioren en Veiligheid

Hillegom – Donderdag 12 oktober was er een voorlichting over Senioren en Veiligheid in de bibliotheek in Hillegom. Dit is een van de onderwerpen in de Week van de Veiligheid. De politie en de Rabobank vertelden over digitale veiligheid. Deze informatie gaf veel inzicht bij de aanwezige deelnemers. 

Tijdens deze interactieve sessie werden onderwerpen zoals WhatsApp-fraude en Phishing uitgelicht, met handige tips om jezelf en dierbaren te beschermen. In een tijd waarin technologie ons dagelijks leven beïnvloedt, moeten we de gevaren begrijpen en weerbaar zijn in de digitale wereld. De deelnemende partners stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. Samen zetten we stappen naar een veiligere online toekomst.

Aankomende evenementen

Lees ook: