°C
dinsdag 16 juli 2024

Inzameling voedselbank

Hillegom – Op zaterdag 4 november wordt er een inzameling gehouden voor de Hillegomse Voedselbank. Onze gemeente draagt al jarenlang de Voedselbank een warm hart toe. Het aantal mensen dat gebruik moet maken van de Voedselbank neemt helaas nog altijd toe. Het is fijn dat de Diaconie van de Maartenskerk haar medewerking verleent om de voorraad aan te vullen.

Op 4 november van 10.00 tot 12.00 uur kunnen boodschappen en producten worden afgegeven bij de hoofdingang van de Maartenskerk, Kerkplein 1, 2181 JC Hillegom. Mensen van de diaconie zijn aanwezig om de boodschappen in ontvangst te nemen.

Op dit moment is de behoefte het grootst aan: Suiker, Senseo pads, pasta, potjes groente, thee, limonadesiroop en luiers in de maten 3, 4, 5 en 6.

Aankomende evenementen

Lees ook: