°C
zondag 14 juli 2024

Gezellige fiets- en wandeltocht voor het hele gezin 

HILLEGOM/LISSE – Kom op zondag 29 oktober naar de fiets- of wandeltocht in en rond Hillegom en Lisse. Een leuk uitje voor het hele gezin of met vrienden. Onderweg zijn er verrassende stops zoals het Huys Dever, waar een gids klaarstaat voor een interessante rondleiding. De jongste deelnemers kunnen zich vermaken met een spannende puzzeltocht, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Bij inlevering van de puzzeltocht antwoorden krijgt elke deelnemer onder de 12 jaar bovendien een leuke verrassing!

De route brengt je onder andere langs Kasteel Keukenhof, ideaal voor een korte pauze en een bezoek aan de kinderboerderij. Bij manege Puntenburg zijn heerlijke hapjes en drankjes beschikbaar, waaronder lekkere poffertjes. Daarnaast kun je genieten van live muziek en pony’s knuffelen.

De evenementen starten bij Villa Flora in Hillegom of bij Chique & Simpel in Lisse tussen 10.30 en 11.30 uur. Alle deelnemers worden verwelkomd met gratis thee, koffie, limonade en koek. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen. Vanaf 12 jaar betaal je € 7,50. Aanmelden kan via www.rotary.nl/lissebollenstreek.

De volledige opbrengst van deze dag wordt gedoneerd aan Stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse en Stichting HOE. Deze laatste zet zich in voor de minderbedeelden in Roemenië en de Oekraïense vluchtelingen aldaar. Garantie: alle donaties gaan rechtstreeks naar de goede doelen.

Dit evenement is een initiatief van Rotary Lisse-Bollenstreek, Rotary Hillegom-Lisse en Rotaract Bollenstreek, ter ere van het 100-jarig bestaan van Rotary in Nederland.

Aankomende evenementen

Lees ook: