°C
zondag 14 juli 2024

Ik Doe Mee!

Hillegom– Vind je het ook zo gezellig om in de herfst creatief bezig te zijn? In Lisse en Hillegom zijn veel leuke locaties waar je dit samen met anderen kunt doen. Ontdek tijdens de Ik Doe Mee Weken, van 9 oktober tot 12 november, wat er allemaal te beleven valt. Voor en door inwoners!

Wil je graag mooie dingen maken? Doe dan mee. Het maakt niet uit hoe creatief of kunstzinnig je bent. Iedereen kan meedoen en in iedereen schuilt een kunstenaar. Op het programma staan bijvoorbeeld een workshop art journaling, decopatch en het maken van een leuke placemat. Met materialen die vaak al in huis aanwezig zijn, kan er van alles gemaakt worden.

Ook dans ontbreekt niet in dit programma. Tijdens deze weken kun je bij Dare to Dance kennismaken met diverse dansvormen. Plezier en volledig jezelf zijn staat voorop. Breng dus vooral eens een bezoekje aan Renee.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.welzijnskompas.nl
Of bel/mail naar (0252) 757100 of info@welzijnskompas.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: