Β°C
zaterdag 13 juli 2024

Tweede ‘Kamer met Aandacht’ in Hillegom is een feit

Op foto: links verhuurder Gera midden coΓΆrdinator Nadine Bakker en rechts jongerenwerker Remco.

Hillegom – De tweede match is de regio Duin- en Bollenstreek is gemaakt in Hillegom. Verhuurder Gera verhuurt haar twee kamers aan een meisje. ”Ik ben vroeger pleegouder geweest en heb in de babyopvang gezeten. Het aanbieden van mijn kamers aan een jongere die het hard nodig heeft voelde als een logische stap. Ik bied graag een luisterend oor en ben blij dat ik dit meisje een kans kan geven’ aldus verhuurder Gera uit Hillegom.

Kamers met Aandacht zoekt kamers voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 23 jaar die met hun toekomst bezig zijn maar geen sociaal netwerk hebben. Deze jongeren betalen zelf de huur, studeren, lopen stage en/of werken en worden gedurende minimaal de eerste zes maanden ondersteund door een hulpverlener. Als verhuurder word je begeleid door een coΓΆrdinator, niet alleen bij de start, maar gedurende de hele huurperiode.

Bent u woonachtig in het gebied en heeft u een lege kamer? Ontdek hoe u het verschil kunt maken in de zoektocht naar zelfstandigheid voor jongeren. Bezoek www.kamersmetaandacht.nl voor meer informatie en schrijf u in voor onze maandelijkse online informatiebijeenkomst.

Aankomende evenementen

Lees ook: