°C
donderdag 25 juli 2024

Houttuin wordt ‘Brasserie Bij Daan’

Hillegom – Ze nam drie jaar geleden een sprong in het diepe door Brasserie De Houttuin over te nemen en bleef drijven. Sterker nog, ze maakte deze mooie horecaonderneming stapje voor stapje nog mooier. Zondag 1 oktober was het tijd voor de laatste stap; Daniek Barends heeft de Brasserie omgedoopt tot ‘Brasserie Bij Daan’. Het bedrijf gaat niet alleen zo heten vanwege haar naam, maar omdat veel al zeiden: “We gaan even wat eten of drinken bij Daan”.

De ogen van de jonge onderneemster stralen als ze het heeft over haar onderneming. “Eindelijk is het zo ver en kan ik er helemaal een nieuwe draai aan geven. Het terras heeft al een metamorfose ondergaan, binnen zijn er mooie nieuwe stoelen gekomen en we hebben een nieuw logo, die je overal gaat tegenkomen. De menukaarten krijgen een zacht roze tint, we hebben nieuwe bedrijfskleding en ons team is klaar voor een verfrissende wind. Het menu blijft hetzelfde, maar we gaan wel weer afhaalmaaltijden maken en bezorgen. Ook introduceren we daghappen; steeds wisselende gerechten die je een dag van te voren kunt bestellen.”

Daniek Barends is er nog een tweede activiteit bij gestart: een webshop www.bijdaan-jewellery.nl waar je terecht kunt voor trendy tassen, sieraden en accessoires. In de Brasserie is een gedeelte van deze collectie te bewonderen en te koop. Twee ondernemingen onder één dak, zeker de moeite van een bezoekje waard.

Aankomende evenementen

Lees ook: