°C
maandag 15 juli 2024

Zorgorganisatie HOZO zoekt jou

HILLEGOM – Op vrijdag 6 oktober van 15:00 tot 18:00 uur organiseert HOZO een herfst smoothie party in Bloemswaard. Deze inloopbijeenkomst is speciaal voor mensen die willen werken of leren in de zorg. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met ons en de organisatie. We zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s die onze passie voor zorg delen. We bieden een uitdagende en stimulerende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Haal je diploma bij HOZO

Bij HOZO bieden we een reguliere BBL-opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige. We werken met leerafdelingen zodat je je als leerling in een veilige en uitdagende omgeving optimaal kan ontwikkelen. Natuurlijk betalen wij de opleidingskosten.

Daarnaast leiden we leerlingen op tot helpende en basisverzorgende aan de hand van mbo-certificaten. Dit zijn korte opleidingen, zodat jij binnen enkele maanden het certificaat in handen hebt. Dit doen we samen met Menskracht, onderdeel van ROC Mondriaan. Hierbij is het mogelijk om ieder kwartaal te starten op de leslocatie in Leiden. Je hebt dan, net zoals bij de reguliere BBL-opleiding, één dag in de week school. Wil jij geld verdienen en jezelf ontwikkelen? Kom dan werken en leren bij HOZO!

Herfst smoothie party

Op vrijdag 6 oktober kunnen geïnteresseerden tussen 15:00 uur en 18:00 uur tijdens de herfst smoothie party op een informele manier kennis maken met HOZO in Bloemswaard. Ook zonder ervaring of diploma in de zorg ben je van harte welkom. We hebben namelijk diverse opleidingsmogelijkheden. Heb je interesse in werken of leren bij HOZO? Kom gerust binnenlopen tijdens de herfst smoothie party in Bloemswaard. Onze medewerkers vertellen graag over alle mogelijkheden.

Aankomende evenementen

Lees ook: