°C
dinsdag 23 juli 2024

Healthy Hillegom helpt stoppers

Hillegom – In de maand oktober staat het hele land in het teken van stoppen met roken, en wie deze periode volhoudt, heeft een grotere kans om voorgoed van deze verslaving af te komen. Wil je ook stoppen met roken? Voor mensen in Hillegom heeft Healthy Hillegom een lokaal initiatief opgezet.

Samen stoppen heeft een grotere kans van slagen. In het initiatief van Healthy Hillegom ga je de uitdaging samen met anderen aan om gedurende 28 dagen te stoppen met roken. Via een speciale appgroep kunnen ervaringen, tips en nuttige informatie over stoppen met roken worden gedeeld, en kunnen de stoppers elkaar ondersteunen. Bovendien is er een coach beschikbaar om vragen te beantwoorden tijdens een vragenuurtje. Het beste van alles is dat meedoen aan dit programma helemaal gratis is.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Healthy Hillegom, met als doel om gezonde keuzes gemakkelijker te maken in onze gemeente en om onze inwoners te ondersteunen die graag een gezonder leven willen leiden. Wil jij graag vanaf 1 oktober stoppen met roken en dit samen met andere Hillegommers doen? Aarzel dan niet en meld je aan via www.healthyhillegom.nl

Samen kunnen we deze uitdaging aangaan en werken aan een gezondere toekomst!

Aankomende evenementen

Lees ook: