°C
maandag 15 juli 2024

Bakkie Troost

Foto: Işıl (Pexels)

Hillegom – Rouwen hoort bij het leven. Het verlies van een dierbare, maar ook van je werk of je gezondheid, kan een grote impact hebben. Het gemis kan groot en intens zijn en zich af en toe pijnlijk aandienen. Leven met zo’n breuk in je bestaan is niet altijd even gemakkelijk. Tijdens Bakkie Troost nemen we samen de tijd. Vanaf 4 oktober 2023 elke eerste woensdag van de maand, van 10.00 uur tot 11.30 uur, in ’t Poelhuys Vivaldistraat 4, Lisse.

Gedachten en emoties kunnen je soms overspoelen of alle andere zaken overschaduwen. Het uitwisselen van ervaringen met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben doorgemaakt, of gewoon simpelweg samenzijn, kan jou en de ander helpen bij het verwerken van wat er op je pad komt. Wat bén je van harte welkom op deze ochtenden bij ons! Een plek voor mensen die leven met verlies van kort of lang geleden. Ontmoeting in een informele sfeer met ruimte om te delen en elkaar tot steun te zijn.

Kom zoals je bent! Een Bakkie Troost … voor jou, omdat het zo goed kan doen!

Aankomende evenementen

Lees ook: