°C
donderdag 25 juli 2024

Feest voor Fietsmaatjes

Hillegom – Op 9 september trakteerde Fietsmaatjes Hillegom Lisse haar gasten op een muzikale middag om het 5-jarig jubileum te vieren. Maar liefst tachtig gasten genoten in ’t Poelhuys in Lisse van de liedjes van zanger Ronald de Lijzer, die mensen aan het dansen en aan de polonaise kreeg. Aan de lopende band namen duo’s plaats op de duofiets om geportretteerd te worden door sneltekenaar Johan van Dam. Een mooi persoonlijk aandenken dat ze mee mochten nemen. Maar het leukst waren toch wel de geanimeerde gesprekken die door de zaal gonsden. Nu konden gasten eens met anderen ervaringen uitwisselen over het fietsen. Bekenden werden blij verrast begroet en mensen lieten zich de hapjes en drankjes goed smaken.

Na de succesvolle Strandrupsdag op 2 september is dit het tweede evenement waarmee Fietsmaatjes Hillegom Lisse haar 5-jarig jubileum viert. Op 4 november is er feest voor de vrijwilligers bij Intratuin Lisse. Bovendien komt er nog een jubileummagazine uit.

Aankomende evenementen

Lees ook: