°C
zaterdag 13 juli 2024

Bestel een ontmoetingsgebakje

Hillegom – Tijdens de jaarlijkse Week van de Ontmoeting, die dit jaar plaatsvindt van 28 september tot en met 7 oktober, wordt er in heel Nederland extra aandacht gevraagd voor ontmoeting. Bestel een gratis gebakje en ga op bezoek bij iemand die opfleurt van een lekkere traktatie en een goed gesprek. Verras een familielid, kennis of misschien wel een buur in de straat die veel alleen is, met een bezoekje.

Enthousiast om mee te doen met de Ontmoetingsgebakjes actie, maar heb je geen bezoekadres of wellicht heb je zelf behoefte aan bezoek? Neem dan contact op met Welzijnskompas. Een mooie ontmoeting kan kleur geven aan de dag. Dat gun je toch iedereen?

Er worden in Hillegom en Lisse tijdens de Week van de Ontmoeting veel mooie ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Zie voor het volledige programma: www.herken-eenzaamheid.nl Kom erbij en doe mee!

Ontmoetingsgebakje
De ontmoetingsgebakjes, max. 2 per persoon, kunnen tot 29 september aangevraagd worden bij Ammerlaan de Bakkers, Bakker van Maanen en bij Welzijnskompas. Zie voor meer info www.welzijnskompas.nl/acties. De gebakjes kunnen op woensdag 4 oktober opgehaald worden bij Bakker Van Maanen en Ammerlaan de Bakkers in Hillegom en Lisse. Deze bakkers werken graag mee aan mooie ontmoetingen in de Week van de Ontmoeting. Uiteraard wordt hun bijdrage in de vorm van overheerlijke gebakjes ontzettend gewaardeerd.

Aankomende evenementen

Lees ook: