°C
zaterdag 13 juli 2024

Verhalentafels terug in Hillegomse bieb

Hillegom – Op veler verzoek organiseert Stichting Vrienden van Oud Hillegom dit jaar opnieuw de verhalentafels in de Hillegomse bibliotheek aan de Sportlaan. Tien weken lang kun je op maandagmiddag van 14.00-15.30 uur herinneringen ophalen. De eerste bijeenkomst is op maandag 11 september.

De Hillegomse journaliste Veronica Handgraaf is bereid gevonden om de verhalentafels te begeleiden en zij is daarin zeer ervaren want in 2016 begeleidde zij eveneens verhalentafels voor de Vrienden van Oud Hillegom.

De verhalentafels behandelen iedere keer een specifiek onderwerp. Op 11 september staan “Herinneringen aan de Hillegomse schooltijd” centraal. Op 18 september is het onderwerp “Waar kon je uitgaan in Hillegom?” En zo komen ook het werken bij Hillegomse bollenbedrijven, de gezondheidszorg en het verenigingsleven aan bod.

Bij een gezellige tafel hoort koffie of thee en wat lekkers en dat wordt door de Vrienden verzorgd. Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig, maar we starten wel op tijd!

Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert de verhalentafels en doet dat binnen het samenwerkingsverband Cultureel Najaar Hillegom waarbinnen van 2 september tot en met 18 november allerlei activiteiten en evenementen worden georganiseerd en waarbij de deelnemende organisaties elkaar aanvullen en ondersteunen onder het motto “iedereen kan meedoen”.

Alle activiteiten binnen Cultureel Najaar Hillegom staan op de website cultureelnajaar.nl. Lees meer over de Vrienden-activiteiten op www.vriendenvanoudhillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: