°C
woensdag 17 juli 2024

Scratchdag bij Dune & Forest

Hillegom – Close Harmony zanggroep Dune & Forest organiseert na succesvolle eerdere edities weer een SCRATCH. Dit evenement vindt plaats op 4 november in theater De Muze in Noordwijk.

Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ (met niets beginnen). In één dag studeren de deelnemers driestemmige songs in. Eerst per stemgroep met ieder een eigen professionele zangcoach, daarna allemaal samen. Om dit mogelijk te maken krijgen ze vooraf de muziek ter beschikking, zodat ze thuis kunnen oefenen. Op de avond van de repetitiedag vindt de uitvoering plaats, onder leiding van de dirigent van Dune & Forest, Peter Janka. Dit concert wordt begeleid door het Nightlife Combo. Door enkele meezingnummers aan het programma toe te voegen wordt het publiek actief bij het evenement betrokken.

Het thema dit jaar is “Happiness”. Van de song “Happy” van Pharrell Williams, via “Dancing in the street” naar “Feeling Good”. Iedereen kan zich aanmelden voor slechts €35,-. Aan de voorgaande edities deden meer dan 100 zangers mee. Na bevestiging van inschrijving krijgt iedere deelnemer toegang tot de site met partituren en oefenbestanden. Zie voor meer informatie en inschrijving: www.duneandforest.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: