°C
donderdag 25 juli 2024

De Tafel van Welzijnskompas terug van vakantie

Hillegom – Vanaf dinsdag 5 september kunnen mensen weer langskomen bij de Tafel van Welzijnskompas in de bibliotheek van Hillegom (15.00 tot 16.30u). Aanschuiven is gratis en zonder verplichtingen.

Stel je vraag
De Tafel van Welzijnskompas is iedere dinsdag te bezoeken in de bibliotheek. Veel mensen wisten Welzijnskompas al te vinden en vonden een leuke vrijwilligersplek of activiteit bij één van de vele organisaties in Hillegom. Maar we horen ook vragen als: ‘wat voor vervoer is er mogelijk nu ik niet meer zo mobiel ben? Of waar kan ik terecht voor wat gezelligheid en contact met anderen?’ Tijdens een gesprek aan de tafel gaan we kijken naar de mogelijkheden. Een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van Welzijnskompas is ook mogelijk. .

Vacaturebank
Wie op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op de website www.welzijnskompas.nl of www.meedoeninhillegom.nl. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via (0252) 757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: