°C
zaterdag 13 juli 2024

Boerenmarkt bij Bloemswaard

Hillegom – Kom gezellig naar de boerenmarkt bij HOZO op zaterdag 2 september van 10:00 tot 15:00 uur! Deze markt vindt plaats bij de ingang van het dienstencentrum, tegenover Plus Hulsbosch in Hillegom

Op de boerenmarkt valt er van alles te beleven! Breng een bezoek aan het kraampje van imkerij Weerlanerpolder en leer alles over bijen en honing. Voor de kinderen zijn er leuke Oud Hollandse spelletjes en kunnen ze zich laten schminken. Smul van heerlijke poffertjes bij de poffertjeskraam en proef authentiek Oud Hollandse snoep. Voor de liefhebbers van verse producten is er de boerderijwinkel Elsbroekerwei en Plus Hulsbosch, waar je terecht kunt voor allerlei heerlijke producten. Ook kun je bij Hulsebosch bij de Hertjes terecht voor mooie bloemen en planten. Daarnaast is gebiedsontwikkelaar AM aanwezig om meer informatie te verstrekken over de nieuwbouw van Hofstede en Elzenhof tegenover Bloemswaard. Ten slotte staan wij er zelf om al uw vragen te beantwoorden over HOZO.

Deze boerenmarkt is een geweldige gelegenheid om lokale winkels te ondersteunen en verse producten te shoppen. Daarnaast willen wij buurtbewoners met elkaar verbinden. Dus kom gezellig langs en geniet van de sfeer en de heerlijke producten die worden aangeboden. Zorg dat je erbij bent en mis het niet!

Boerenmarkt HOZO
Datum: zaterdag 2 september
Tijd: 10:00 uur tot 15:00 uur
Adres: Abellalaan 1, 2182 TX in Hillegom
Contact: info@hozo.nl en 0252 576 500

Aankomende evenementen

Lees ook: