°C
dinsdag 23 juli 2024

Het nieuwe schooljaar is LOS

Hillegom – De scholen zijn weer begonnen. De kinderen die afgelopen woensdag 16 augustus mee deden met de LOS activiteiten zullen zeker met een goed gevoel het school jaar beginnen. Welzijnskwartier mocht in samenwerking met sportfondsen meer dan 70 kinderen verwelkomen die mee hebben gedaan met 4 verschillende clinics die tijdens de LOS dag werden aangeboden. Na een hele zomer om al het nodige voor te bereiden was het eindelijk rond. De activiteiten bestonden uit: freestylevoetbal, stepsport, streetdance en hockey. Daarin hebben verschillende professionals hun kwaliteiten ingezet voor de kinderen zodat zij een leuke en leerzame dag konden mee maken met verschillende sporten. De organisatoren (Lisseactief, Waterkantensportfondsen en Welzijnskwartier) bedanken alle professionals en betrokken partijen die meegeholpen hebben om de eerste editie van LOS dag mogelijk te maken.

Aankomende evenementen

Lees ook: