°C
zaterdag 13 juli 2024

Schmink Geluk; een glimlach op het gezicht

Hillegom – Heb je altijd al willen leren schminken of wil je nieuwe technieken leren? Kom dan gezellig samen oefenen in Plein28. Vanaf woensdag 23 augustus wordt er om de week op de woensdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur geschminkt in Plein28 in Hillegom. Voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn en voor wat extra kleur en vrolijkheid wil zorgen; wees welkom! Voor schminkmaterialen wordt gezorgd

Schminken zorgt voor geluk
Michelle, een van de dames van het kleurrijke schminkteam Schmink Geluk, sluit ook aan bij de schmink oefenochtenden. Michelle: ‘‘Schminken geeft ontzettend veel blijdschap. Als een kindje in de spiegel kijkt en lacht, dan geeft dat een geluksgevoel. Schmink Geluk zorgt bij mij voor heel veel geluksmomentjes! Ik kan met Schmink Geluk veel ervaring opdoen en vind het fijn dat ik daarmee ook bijdraag aan een mooiere samenleving.”

Team Schmink Geluk
Het Schmink Geluk team fleurt lokale events in Hillegom en Lisse op met vrolijk geschminkte gezichtjes. Zoals bijvoorbeeld bij de bibliotheek, speeltuin of in de wijk. Vind je het leuk om mee op pad te gaan, dat kan! Liever alleen samen oefenen in Plein28? Ook dat is uiteraard mogelijk! Schmink Geluk zorgt voor een glimlach op het gezicht. Bij de kinderen die je schminkt én bij jezelf. Wees gewaarschuwd; schminken is heel leuk en werkt verslavend!

Aanmelden
Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Voor info over Schmink Geluk of aanmelden zie www.plein.nl of neem contact op met Welzijnskompas via (0252) 757100 of info@welzijnskompas.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: