°C
zondag 14 juli 2024

Isoleren is koel! Ontvang een duurzame koeltas

Isoleren zorgt niet alleen voor een warm huis in de winter, maar ook voor een koel huis in de zomer. Zo heb je jaarrond veel plezier van je investering in isolatie.

Koele actie om te gaan isoleren
Om uit te vinden wat isolatie voor jouw woning kan betekenen, vul je in een paar minuten de online woningplanner in. Met die planner kom je er snel achter welke stappen je kunt nemen om jouw woning te verduurzamen.

En na het invullen, krijg je als extra beloning een heel koel tasje! Echt duurzaam, want deze speciale koeltas is gemaakt van oude koelkasten. Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2023 en is voor inwoners uit de gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen. Kijk voor meer informatie en voor de actievoorwaarden op www.allemaal-duurzaam.nl

Allemaal Duurzaam
Allemaal Duurzaam is een initiatief van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen in samenwerking met De Groene Uitdaging. We willen in 2050 energieneutraal zijn. Dat betekent dat we alle energie die wij in de gemeente verbruiken, zelf duurzaam opwekken. We zoeken daarom samen met inwoners uit hoe we onze gebouwen het beste duurzaam kunnen verwarmen en waar we duurzame energie kunnen opwekken. Zo zorgen we ervoor dat onze kinderen en kleinkinderen in de toekomst ook fijn kunnen wonen in Hillegom, Lisse en Teylingen.

Aankomende evenementen

Lees ook: