°C
woensdag 17 juli 2024

Jaarmarkt Hillegom

Hillegom – Op donderdag 24 augustus wordt weer de Hillegomse jaarmarkt georganiseerd. Deze markt staat bekend als de grootse van de Bollenstreek en trekt veel bezoekers uit de wijde omtrek. Ook dit jaar belooft het weer gezellig worden, met maar liefst 100 deelnemers. Een groot aantal Hillegomse ondernemers heeft kraam voor de winkel met aanbiedingen en acties. Voor Hillegomse verenigingen is de jaarmarkt een mooie plek om zich te presenteren. Bij de Haven zal Tjarda Hillegom een scoutingdorp inrichten waar je kunt varen. De Harddraverijvereniging Hillegom is weer op het pompplein aanwezig met een activiteit, dit als voorbereiding voor de feestweek. Plaatselijke horecaondernemers zorgen met hun gezellige terrassen voor extra sfeer tijdens het evenement . Voor de kinderen is er een zweefmolen, Disney-attractie en bungy jump in de Hoftuin. Kortom veel gezelligheid tussen 12.00 en 20.00 uur

Aankomende evenementen

Lees ook: