°C
dinsdag 23 juli 2024

De Hillegomse zorgorganisatie HOZO zoekt jou! Kom naar onze mocktail party

Hillegom – Op vrijdag 25 augustus organiseert HOZO een mocktail party in Parkwijk. Deze wervingsbijeenkomst is speciaal voor mensen die willen werken of leren in de thuiszorg. We zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die onze passie voor zorg delen. We bieden een uitdagende en afwisselende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei. 

Werken in de thuiszorg

Als thuiszorgmedewerker bij HOZO ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen in Hillegom. Je helpt hen met dagelijkse taken zoals aankleden, wassen, eten, en je biedt gezelschap en begeleiding. Daarnaast zoeken we medewerkers die de ouderen willen ondersteunen bij huishoudelijke taken. Ook studenten die een opleiding in de zorg volgen, zijn bij HOZO van harte welkom om ervaring op te doen. 

Op vrijdag 25 augustus kunnen geïnteresseerden tussen 16:00 uur tot 19:00 uur op de mocktail party op een informele manier kennis maken met HOZO in Parkwijk. Onze medewerkers vertellen graag over alle mogelijkheden over werken en leren binnen de zorgorganisatie. Ook zonder ervaring of diploma in de zorg ben je van harte welkom. We hebben namelijk diverse opleidingsmogelijkheden. 

Voordelen thuiszorg

In de thuiszorg biedt HOZO passende werktijden. Zo kunnen werktijden aangepast worden aan jouw schoolrooster of het schoolrooster van jouw kind. Ook is het mogelijk om 8 uursdiensten te draaien. Zo kun je werk en privé goed combineren. Bij HOZO bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om te leren en ontwikkelen. Wij bieden opleidingen voor alle zorgberoepen, van helpende en verzorgende IG tot en met Wijkverpleegkundige (HBO-V). Daarna kun je je verder specialiseren, bijvoorbeeld in de gerontopsychiatrie of in de palliatieve zorg. 

Review medewerker

‘Het leuke aan werken in de thuiszorg is dat je echt een verschil maakt in het leven van de ouderen. Ze waarderen je enorm. Je bouwt een band op met je cliënten en hun families en je ziet direct de impact van je werk. Bovendien werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid om je eigen tijd in te delen.’

Kom ook werken bij HOZO

Als je op zoek bent naar een baan waarin je echt het verschil kunt maken, dan is werken in de thuiszorg bij HOZO iets voor jou. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team willen versterken en we bieden een veilige werk- en leeromgeving voor iedereen. Daarnaast hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse in werken in de thuiszorg? Kom gerust binnenlopen tijdens de mocktail party in Parkwijk. We vertellen je graag over de mogelijkheden. 

HOZO Woonzorgcentra & Zorg Thuis

Parklaan 2, 2181 DB Hillegom
Tel: 0252 576 500 
Website: www.hozo.nl
Mail: hr@hozo.nl  

Aankomende evenementen

Lees ook: