°C
dinsdag 23 juli 2024

Hillezon op werkbezoek naar Solarpark De Kwekerij

Hillegom – Energie Coöperatie Hillezon oriënteert zich breed op mogelijkheden om duurzame energie op te wekken in Hillegom. In dat kader bracht het bestuur van Hillezon op zaterdag 5 augustus een werkbezoek aan Solarpark De Kwekerij in Hengelo (Gld). Het park wordt gezien als het energielandschap van de toekomst. Naast 7000 zonnepanelen biedt het park ruimte voor natuur en recreatie. De buurtbewoners zijn nauw betrokken bij de aanleg en beheren nu ook zelf het park. Voorzitter Robbert Janssen van Hillezon: “Mooi en inspirerend om te zien hoe het opwekken van duurzame energie kan samengaan met natuur en recreatie.” Voor geïnteresseerden: Energie Coöperatie Hillezon is aanwezig op het GroenDoenPlein in het Van Nispenpark op zaterdag 26 augustus a.s.

Aankomende evenementen

Lees ook: