°C
woensdag 24 juli 2024

Hartekamp ‘Olympiaweg’ bestaat 10 jaar

Hillegom – De ‘Olympiaweg’ Hartekampgroep bestaat 10 jaar. Dit vieren zij van 28 augustus t/m 2 September met activiteiten voor de bewoners met een feestweek in Caribisch thema.

Olympiaweg 40 in Hillegom is een woon- en dagbestedingslocatie. Hier wonen 27 oudere volwassenen op vier woningen. Hier kun je rustig en veilig wonen als je niet op jezelf kunt wonen omdat je zorg en begeleiding nodig hebt. Er wonen ca. 25 oudere volwassenen. Zij hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en vaak ook (beginnende) dementie komt voor. De meeste bewoners gaan overdag naar de dagbesteding op dezelfde locatie.

Feestweek
De feestweek heeft als thema Caribisch Zomerfeest. De hele week is de locatie zomers versierd en zijn er verschillende optredens en activiteiten.

Aankomende evenementen

Lees ook: