°C
zondag 14 juli 2024

Het Hillegoms tasje zoekt vrijwilligers

Foto: Marianna Ole (Pexels)

Hillegom – In Hillegom is al ruim twee jaar het project ‘Hillegoms tasje’. Twee keer per week ontvangen hiervoor genomineerde mensen een tasje met brood van Bakkerij Ammerlaan. Het sociale aspect is daarbij het allerbelangrijkste. Oudere mensen, die zelf de deur niet meer uit kunnen, zijn super dankbaar dat zij een praatje kunnen maken met een vrijwilliger. Bakkerij Ammerlaan heeft aangegeven nog wel brood te kunnen en te willen leveren, maar het personeel technisch niet meer kan verdelen over de tasjes. Per 28 juli gaan ze daar dan ook mee stoppen. Wij zijn met spoed op zoek naar een vrijwilliger, die het brood bij Ammerlaan kan ophalen en de tasjes bezorg klaar kan maken, zodat de bezorger deze kan wegbrengen. Voor meer informatie: info@ac-media.nl of 0651841259.

Aankomende evenementen

Lees ook: