°C
donderdag 25 juli 2024

Nieuwe editie van Samen Gezond 

Zin om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan én tegelijkertijd nieuwe mensen te leren kennen? Doe dan mee met Samen Gezond! Op maandag 21 augustus start er een nieuwe editie van Samen Gezond. Samen Gezond zorgt voor een positieve start van de week, 8 weken lang op maandagochtend van 10.30 tot 13.00 uur

Tijdens elke bijeenkomst wordt er, onder begeleiding van buurtsportcoach Simon van den Berg, gesport in de gymzaal bij de Mesdaglaan. Daarna kan je in Plein28 genieten van een gezellig koffiemomentje en een gezonde lunch. De lunch verzorg je samen met de groep. 

Sportief en samen lunchen

Bets deed al eerder mee met Samen Gezond. ‘Samen Gezond heeft mij hele gezellige ochtenden gebracht. De combinatie van sportief bezig zijn, informatie over gezondheid en het samen lunchen vond ik heel fijn. Het is een laagdrempelige manier om lekker samen te bewegen en nieuwe mensen te ontmoeten.’ 

Sprekers

Tijdens Samen Gezond schuiven er tijdens de lunch regelmatig interessante sprekers aan die komen vertellen over een gezonde leefstijl, Positieve Gezondheid, voeding en ontspanning. Bij Samen Gezond staat Positieve Gezondheid centraal. Het draait om meedoen, lekker in je vel zitten, omgaan met veranderingen en je fit voelen. Welke veranderwens heb jij? Positieve Gezondheid helpt je om die helder te krijgen.

Aanmelden of meer info

De kosten voor Samen Gezond zijn voor 8 bijeenkomsten 24 euro inclusief gezonde lunch. Aanmelden kan tot 21 augustus. Voor aanmelden of meer info, neem contact op met Welzijnskompas via (0252) 757100 of info@welzijnskompas.nl.

Samen Gezond is een samenwerking tussen Hillegom in Beweging, Sportcentrum De Vosse en Welzijnskompas en wordt mede mogelijk gemaakt door Healthy Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: