°C
dinsdag 23 juli 2024

Vier samen de zomer! Maatje zoekt maatje

Hillegom – Heb je behoefte om erop uit te gaan of gezellig een terrasje te pakken, maar ontbreekt het aan gezelschap? Zit je op de bank naast je partner, maar verlang je naar leuke activiteiten? Heb je jonge kinderen thuis en voel je je eenzaam en geïsoleerd? 

Herkenbaar voor mensen van alle leeftijden

Deelname aan Maatje zoekt Maatje biedt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en wellicht ontstaan er prachtige en waardevolle contacten. Een deelnemer van de lente-editie Maatje zoekt Maatje: ‘het is zo leuk dat ik nu even een appje kan sturen en er altijd wel iemand is die zin heeft om bijvoorbeeld een kop koffie te gaan drinken. We hebben een leuk groepje mensen met dezelfde interesses. Er zijn geen verplichtingen, we spreken af als we er zin in hebben. Dat vind ik wel fijn, want ik wil niet iedere week vast zitten aan iets.’ 

Wil jij dit ook? Kom naar Maatje zoekt Maatje op dinsdag 25 juli van 10.30–13.00 uur in Plein28 en ontmoet mensen met hetzelfde doel: samen iets leuks doen! Wij zorgen voor een zonnige ontvangst en een lekkere lunch verzorgd door Nissa Café. Natuurlijk helpen we ook om het ijs wat te breken voordat de deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Deelname is gratis.   

Maatje zoekt Maatje is onderdeel van Summerschool in Hillegom en Lisse. Lukt het niet om naar deze ontmoeting te komen, doe dan mee met andere activiteiten en ontmoet zo ook mensen met dezelfde interesses. Kijk voor aanmelden en het programma op www.welzijnskompas.nl en www.plein28.nl. Je vindt de activiteiten van Summerschool ook op www.meedoeninhillegom.nl

Voor aanmelden en meer informatie: www.plein28.nl of bel Welzijnskompas (0252) 757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: