°C
dinsdag 16 juli 2024

Marco Witkamp nieuwe gemeentesecretaris

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom heeft op 11 juli 2023, Marco Witkamp (61 jaar) benoemd als gemeentesecretaris. Hij volgt daarmee Constance Baauw op die per 1 juli aan de slag is gegaan bij de gemeente Schiedam.

De heer Witkamp start per 1 september 2023 als gemeentesecretaris. Daarnaast is hij één van de drie directeuren van de werkorganisatie HLTsamen en de spil tussen de organisatie, college en raad. Binnen de werkorganisatie HLTsamen heeft Marco in verschillende managementrollen ervaring opgedaan en kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling die is ingezet.

Burgemeester Arie van Erk: “Wij zijn blij dat Marco deze functie gaat vervullen. Hij heeft ervaring met het werken in het openbaar bestuur en is met zijn lokale kennis van toegevoegde waarde. Daarnaast is Marco een persoonlijkheid die past bij het college van Hillegom. We hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.”

Aankomende evenementen

Lees ook: