°C
donderdag 25 juli 2024

Eindfeest Inloopavond

Hillegom – Op woensdag 7 juni was in Café Bar Puntje Puntje het eindfeest van de Inloopavond. Al sinds een aantal jaren zijn er in de Meerstraat 18 te Hillegom inloopavonden gericht op mensen die eenzaam en kwetsbaar zijn. Tijdens deze avonden worden er thema’s besproken, ontspanning gezocht, een gastspreker uitgenodigd of creatieve activiteiten aangeboden onder het genot van een kopje koffie, een drankje en een hapje. 

De laatste bijeenkomst van het seizoen vond plaats in Café Bar Puntje Puntje. Volgens de deelnemers zelf was het een ‘spetterende afsluiting’. Er was goede muziek, lekkere hapjes en aan de sfeer ontbrak het ook niet. Voor alle deelnemers voelde het als een avondje uit.

Het nieuwe seizoen begint weer op woensdag 23 augustus. Wekelijks bezoeken ongeveer 20 mensen de Inloopavonden. Deze worden mogelijk gemaakt door de gemeente Hillegom, uitgevoerd door de Academie voor Zelfstandigheid en Paspartoe. De bezoekers ervaren het als een fijne plek, waar iedereen meetelt en mee kan doen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met inloopavonden@hotmail.com 

Aankomende evenementen

Lees ook: