°C
woensdag 17 juli 2024

Project Talent start in september

Hillegom – Is het tijd om een volgende stap te zetten, maar weet je nog niet welke? Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en woon jij in de Duin- en Bollenstreek? Weet jij nog niet wat je wilt worden? Of weet je dit wel en wil je meer ervaring op doen? Meld je dan nu aan voor de septembergroep van Project Talent!

Stap voor stap jezelf beter leren kennen
Het project duurt in totaal 6 maanden. De eerste maand krijg je vier skills-trainingen over communicatie, jouw doelen en leer jij jezelf beter kennen. Deze trainingen zijn om jou klaar te stomen voor de 5 maanden die jij op je Doe-Plek doorbrengt. Ben je gek op sport, media of dieren? Wij matchen jou met een Doe-Plek binnen jouw gemeente die overeenkomt met jouw interesses! Op deze Doe-Plek doe je ervaring op met bijvoorbeeld samenwerken, activiteiten organiseren of taken uitvoeren.

Individuele begeleiding
Tijdens het project is er mogelijkheid tot individuele begeleiding en hebben we om de maand een terugkombijeenkomst om te kijken hoe het gaat op de Doe-Plekken. We sluiten het project feestelijk af met een certificaat uitreiking waar jij een landelijk erkend MDT-certificaat krijgt! Deze staat voor jouw persoonlijke ontwikkeling en staat altijd goed op jouw CV.

Meer informatie of aanmelden?
De trainingen zullen op 4, 11, 18 en 25 september van 15:30 tot 17:30 uur plaatsvinden in Katwijk. Opgeven kan tot 31 augustus 2023 via https://projecttalentmdt.nl/contact/, of neem contact op met Welzijnskwartier via 071-4033323.

Aankomende evenementen

Lees ook: