°C
woensdag 24 juli 2024

Muziekcarrousel van Stationshof pakt tropisch uit.

Hillegom – Kan het weer ook te mooi zijn voor een buitenactiviteit ? Zondag 11 juni jl. leek het daar wel op. Als de buurtvereniging Stationshof iets organiseert, hopen ze altijd op zonnig weer, zeker als het gaat om een Zomermuziekcarrousel. En inderdaad: de zon scheen, maar dan ook met volle kracht. Voor zo’n 20 buurtbewoners mocht dat de pret niet drukken. En zeker niet voor onze buurtbewoner Yke Heeg die de sterren van de hemel zong met haar begeleider Arjen. De meeste toehoorders zochten de schaduw op van het naastgelegen appartementengebouw en konden zo toch van de muziek genieten en het hoofd koel houden. Ondanks een bescheiden opkomst spreekt de buurtvereniging toch spreken van een geslaagde tropische muziekcarrousel.

Aankomende evenementen

Lees ook: