°C
zaterdag 13 juli 2024

Hillegoms Muziekfeest: Groter, Groener en Gezelliger dan Ooit

Hillegom – De 21ste editie van het Hillegoms Muziekfeest staat voor de deur en belooft weer een groots feest te worden. Dit jaar openen de deuren eerder dan ooit, waardoor bezoekers langer kunnen genieten van de bruisende sfeer en het uitgebreide aanbod aan artiesten. De verkoop van de ruim 4750 kaarten loopt voorspoedig. 

Een Middag Vol Muziek

Het Hillegoms Muziekfeest, wat plaatsvindt op 24 juni, trapt dit jaar al om 14.00 uur af. Door het verlengde programma is er meer tijd voor ontmoetingen en gezelligheid, wat bijdraagt aan de festivalsfeer. En geen zorgen over de honger: het foodtruckplein zorgt ervoor dat niemand op een lege maag hoeft te dansen.

Bekijk alle komende activiteiten in de Hillegom Agenda.

Jaarlijkse Verbeteringen

De organisatie heeft hard gewerkt om het Muziekfeest nog beter te maken. Het podium wordt aangepast voor een beter zicht op de artiesten en er komen tenten boven de bar voor bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.

Ook zal er dit jaar een rondleiding zijn over het festivalterrein voor omwonenden. Zo kan er nog beter uitgelegd worden waarom sommige afzettingen al vroeg in de week nodig zijn. 

Duurzaamheid Voorop bij het Hillegoms Muziekfeest

Om de Hoftuin schoon te houden, worden dit jaar hard cups geïntroduceerd. Bij je eerste drankje koop je een beker die je de rest van het festival kunt gebruiken. Na afloop krijg je een muntje dat je volgend jaar weer kunt inzetten. Heb je nog een muntje van het Apresski-feest? Die kun je ook gebruiken! De foodtrucks serveren alles in karton of papier in plaats van plastic. Bovendien draaien de aggregaten op HVO/Bio diesel, wat aanzienlijk bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Line-Up

De exacte tijden van de optredens blijven nog even geheim, maar er zijn al enkele grote namen bekendgemaakt. Onder andere Barry Badpak, René Karst, Wolter Kroes, huisband Night Flight en George Baker zullen het podium betreden. Daarnaast zullen Hillegomse artiesten zoals Rob van Dam, Michel van Rijswijk en Martijn Stam, die tevens de presentator is, hun opwachting maken.

Vrijwilligers Gezocht

Het grootste muziekfeest in de Bollenstreek kan altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Of je nu jong of oud bent, als je wilt helpen bij dit fantastische evenement, meld je dan aan via: productie@hillegomsmuziekfeest.nl.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Aankomende evenementen

Lees ook: