°C
donderdag 25 juli 2024

Inschrijven Dahlia Mozaïeken

Hillegom – Hoewel de voorjaarsbloemen nog maar net zijn uitgebloeid worden de voorbereidingen alweer getroffen voor het Dahlia Festival. Tijdens dit Dahlia Festival, dat gehouden wordt van 12 augustus tot en met 15 oktober 2023 worden diverse evenementen in de Duin- en Bollenstreek georganiseerd. Een belangrijk onderdeel hiervan is het maken en tentoonstellen van zo’n 100 tot 120 dahlia mozaïeken in de Bollenstreek.

De stichting Dahlia mozaïeken Bollenstreek is druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement welke plaatsvindt van 8 t/m 10 september 2023. Zo’n 80 bedrijven, particulieren, instellingen en (buurt)verenigingen uit de Bollenstreek hebben in 2022 samen met collega’s, vrienden, cliënten of mede-vrijwilligers bijzondere kunstwerken gemaakt met behulp van de veelzijdige en veelkleurige dahliabloem. De aanmeldingen voor de komende editie zijn nu geopend. Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers dus vol is vol.

Voor een mozaïek van 2 x 1 meter ben je met 2 tot 3 personen 2 tot 3 uurtjes bezig. Een leuke activiteit voor in je straat, met je collega’s of met je vereniging. Het ontwerp is vrij; dus ook een mooie manier om je bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen. Het steken van de mozaïeken kan gedaan worden op 7 en 8 september.

Langs de mozaïeken worden diverse fiets- en wandelroutes uitgezet; dus veel aandacht is verzekerd.
Deelnemers uit De Zilk, Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout & Teylingen kunnen sowieso meedoen; Verdere omliggende gemeenten in overleg met de organisatie.

De mozaïekframes, de platen, spijkers, bloemen en het ontwerp op ware grootte wordt allemaal verzorgd door de vrijwilligers van de stichting Dahlia mozaïeken Bollenstreek; dus meedoen is voor iedereen mogelijk.
De kosten bedragen slechts 15 euro per vierkante meter en je kunt kiezen uit een mozaïek van 2 of 4 vierkante meter.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk en dat kan via de inschrijflink op onze socials of door een e-mail te sturen naar info@dahliamozaieken.nl Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/dahliamozaieken of  www.instagram.com/dahliamozaiekenbollenstreek/ 

Aankomende evenementen

Lees ook: