°C
donderdag 25 juli 2024

Basisschool De Giraf is gezond!

Hillegom – Basisschool De Giraf heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat De Giraf zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Giraf is trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Giraf voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en Sport. Hiervoor zijn er o.a. verschillende buitenspeelbakken samengesteld. Met behulp van de buitenspeelbakken worden er tijdens het buitenspelen verschillende spellen aangeboden. Daarnaast zijn er op school ook verschillende sportworkshops geweest in samenwerking met Hillegom in Beweging. Tijdens deze workshops hebben de leerlingen kennis mogen maken met handbal, tafeltennis en kickboks.

Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School of basisschool de Giraf? Kijk dan op www.gezondeschool.nl of www.de-giraf.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: