°C
dinsdag 23 juli 2024

ACTIE “HILLEGOM SCHOON 2023”

Hillegom – De afgelopen vier zaterdagen is de jeugd van SV Hillegom weer actief geweest om het dorp te verlossen van haar straatvuil. Onder begeleiding van Willem Schniedewind hebben in totaal  ca. 100 jongens en meisjes al het vuil in de diverse wijken van Hillegom opgeruimd.

Na wat informatie te hebben gekregen kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties. Met enige verbazing hebben de kinderen de rommel van de plastic zakken, die door vogels zijn opengescheurd, en te vroeg buiten worden gezet opgeruimd. De begeleiders kregen de vraag: waarom worden de zakken zo vroeg buiten gezet?

De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind. De meisjes en jongens kregen na het harde werken iets te drinken en te eten.

Aankomende evenementen

Lees ook: