°C
dinsdag 23 juli 2024

Wie verdient er volgens u een Koninklijke onderscheiding?

Hillegom – Kent u iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving? Altijd klaarstaat voor anderen? En dat al jarenlang? Veel verenigingen, instellingen en organisaties zouden zonder de inzet van deze mensen vaak niet eens meer kunnen bestaan. Daarom roept de burgemeester iedereen op om deze mensen voor te dragen voor een koninklijke onderscheiding.

Indienen aanvragen Lintjesregen 2024: uiterlijk 30 juni 2023

De meeste koninklijke onderscheidingen reikt de burgemeester uit tijdens de Algemene Gelegenheid, ook wel de Lintjesregen genoemd. Dit is meestal de laatste werkdag vóór Koningsdag. De procedure van aanvraag tot uitreiking neemt veel tijd in beslag. Daarom moeten aanvragen voor de lintjesregen voor 2024 uiterlijk 30 juni 2023 al worden ingediend bij de gemeente Hillegom.

Meer informatie?

Wilt u iemand voordragen of wilt u meer informatie over de criteria? Neem dan contact op met Kabinetszaken in Hillegom Te bereiken per e-mail: kabinetszaken@hltsamen.nl. Meer informatie over de lintjesregen is ook te vinden op ww.hillegom.nl  of op www.lintjes.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: