°C
maandag 15 juli 2024

Leden SDO tafeltennis unaniem akkoord vernieuwen clubgebouw

Hillegom – Na jaren van plannen maken en overleggen was het afgelopen maand tijdens de algemene ledenvergadering van SDO Tafeltennis eindelijk zover dat de plannen voor nieuwbouw aan de leden werd gepresenteerd. Unaniem stemden zij hiermee in, waarmee weer een horde genomen is in dit traject.

Al in 2016 ontstond het idee om het sportcomplex van Sporting SDO aan de Stationsweg op te knappen of te vernieuwen. In de loop der jaren zorgden diverse obstakels voor vertraging. Maar 2023 lijkt het jaar waarin het toch gaat gebeuren. De bouwtekeningen zijn klaar, de gemeenteraad is positief over de plannen en ook de leden van de tafeltennis zien het wel zitten. Samen met SDO Korfbal en Jeu de Boules Hillegom zullen zij uiteindelijk van het nieuwe pand gebruik maken.

Wil je meer weten over de plannen of heb je interesse in de sport? Op woensdagavond tussen half 8 en 9 uur trainen de senioren. Iedereen is welkom om binnen te lopen, een balletje te slaan en een praatje te maken.

Aankomende evenementen

Lees ook: