°C
dinsdag 23 juli 2024

Foute Bingo bij Puntje Puntje

Hillegom– Bij Feestcafé Puntje Puntje vond voor de eerste keer een Goed Fout Bingo plaats. Het betrof een samenwerking tussen AC Media & Events en Greeting Events. Er waren 35 deelnemers van de partij en zij kregen een gezellige avond voorgeschoteld. DJ Alex zorgde met zijn Muziekrad, dat er veel foute nummers werden gespeeld en die waren dansjes waard. De ouderwetse ballenmolen, waarbij het in het begin goed fout ging omdat er een bal wegrolde, maar gelukkig werd gevonden, was erbij. Foute bingo’s werden soms expres gedaan om een liedje te kunnen zingen. De mooiste outfit leverde een fles foute drank op, beschikbaar gesteld door Floris van Loon, de HEMA worsten zorgden voor grote hilariteit en verder waren er foute prijzen, van een kamasutra spel tot een opblaaspop aan toe. Kortom een avond voor in de boeken en zeker voor herhaling vatbaar.

Aankomende evenementen

Lees ook: