°C
dinsdag 16 juli 2024

90 jarig jubileum van Schaakclub De Uil Hillegom

Hillegom – Sinds 1933 bestaat Schaakclub De Uil en nog steeds is het een gezonde en gezellige club met senior- en jeugdleden. Het 90-jarig jubileum is daarom een reden om dit te vieren met de volgende activiteiten:

Op zaterdag 20 mei 2023 is er voor de seniorleden een jubileumschaakmiddag met etentje in de locatie van de bekende lokale bierbrouwer en op 13 mei 2023 is er voor de jeugdleden een jubileumschaakpuzzeltocht in het centrum van Hillegom, deze wordt afgesloten met een etentje. Deze schaakpuzzeltocht is ook door niet-leden te doen!

Van 13 mei tot en met 19 mei zijn er in diverse winkeletalages van Hoofdstraat, Mariastraat, Meerstraat, Henri Dunantplein en Molenstraat schaakpuzzels opgesteld waarvan hierboven een voorbeeld. Op de voorbeeldpuzzel is wit aan zet. Wat is de eerste (en beste) zet ?

Er zijn totaal 14 puzzels op te lossen, waarbij per puzzel alleen de eerste (en beste) zet dient te worden gevonden. Wilt u / Wil je meedoen ? Dat kan; iedereen die maandag 22 mei tussen 18.45 en 20.15 een lijstje met alle oplossingen komt in leveren krijgt een prijs! Uit alle goede inleveringen loten we een hoofdprijs t.w. een gratis jaarlidmaatschap van Schaakclub de Uil.        

Graag tot ziens in speellocatie, “de Bestemming”, Juliana van Stolberglaan 18 in Hillegom.                                                                                                              

Aankomende evenementen

Lees ook: