°C
zaterdag 13 juli 2024

Sport en Cultuur voor volwassenen in Hillegom

Hillegom – Wil je graag lid worden van de voetbalclub, gitaar leren spelen, of naar de sportschool? En heb je daar niet genoeg geld voor? Ruim 1 miljoen mensen in Nederland heeft geen geld om deel te nemen aan sport of culturele activiteiten. Meedoen aan sport en cultuur zijn juist belangrijke ingrediënten voor een gelukkig leven. Het Volwassenenfonds maakt sport of creatieve activiteiten zoals schilderen, theater, muziekles, beeldende kunst voor iedereen toegankelijk. Deelnemen aan sport of cultuur verbetert de conditie, maakt je vrolijk, geeft zelfvertrouwen en zorgt voor meer sociale contacten.

Via het Volwassenenfonds kun je in Hillegom ook meedoen. Dus: ben je ouder dan 18 en woon je in Hillegom, informeer dan wat het Volwassenenfonds voor jou kan betekenen. Welzijnskompas helpt je graag bij het aanvragen van een sport- of cultuurabonnement.

Kijk op www.volwassenenfonds.nl/deelnemers of neem contact op met Welzijnskompas via (0252) 757100 en vraag naar Marjolein Zwetsloot.

Aankomende evenementen

Lees ook: